Tabara Rasnov

After School Degetica in colaborare cu Gradinita Degetica, organizeaza in perioada 20-26 iunie, tabara ”Pot sa fiu ceea ce vreau”

Toate activitatile se vor desfasura intr-un cadru relaxant, cu jocuri, cantece, dansuri, ateliere de creatie dintre cele mai inedite.
Pentru a nu va mai tine in suspans privind activitatea ce ne-am propus-o, voi enumera mai jos parte din programul nostru zilnic

Ziua 1 – Drumul Bucuresti –Rasnov, acomodarea cu locatia, jocuri liber alese.

Ziua 2 – “Toti pentru unul, unul pentru toti”

Soldatii cardinalului Richelieu sau bravii muschetari ai domnului de Treville? Cine va fi Regina Frantei? Dar D’Artagnan …Porthos, Aramis, Athos???…va fi o zi plina de activitati in care ne vom intoarce putin in secolul XVII atat prin tinuta , prin cantece si dansuri…. vom incerca sa ne gasim indeletniciri ca in vremurile trecute,si vom vizita minunata cetate a Rasnovului.

 
cetatea

Ziua 3 – “Nava cosmica Degetica”- Interstellar 2015

Cu totii vom face parte din echipajul navei cosmice Degetica :)…cum care nava????, cea pe care ne-o vom construi cu multa truda singuri in cadrul atelierului de creatie…
Cum dorm astronautii in spatiu, cum se spala pe maini si ce mananca?
Ce dificultati a intampinat misiunea Apollo pe Luna?…Vom afla cu siguranta raspunsurile la toate aceste intrebari.
Vom reproduce in varianta “originala” sistemul solar….si ne vom imagina “Pestera Cetatii” ca fiind Luna noastra :)
Si ca sa incheiem intr-o nota vesela…moonwalk Michael Jackson…o sa facem o coregrafie pe cinste :)

 
racheta

Ziua 4 – Aloha…. Paradisul hawaian!!!!!!!!…perla Pacificului!!!!!!!!…..daca nu mergem noi la el, vine el la noi…Intr-o atmosfera plina de culoare , buna dispozitie, cantece si dansuri incantatoare, ne vom crea propria insulita …si propriile costume traditionale…nu va fi nici Maui, nici Honolulu ci va avea un nume pe care copilasii il vor pune…suntem si noi niste James Cookcsi ?????? :)
Si despre fauna acvatica ce sa va spunem?, veti vedea….si marele ocean—no problem…si marea distractie…da, nici nu se poate incheia altfel o zi decat in ritmuri de Hula si zgomot de tobe….dar placi de surf facute de noi ati vazut????? Le veti vedea :)

 
aloha

Ziua 5 – Sa ne cunoastem stramosii

Ne vom imparti in doua echipe….dacii si romanii…vom invata despre obiceiuri, conducatori de seama, intemeierea Romei…..ne vom crea propriile tinute, vom tese covorase, vom coase pe etamina, iar barbateii nostri isi vor face singuri cusme, braie, scuturi, palose….va fi ziua in care ne vom exersa talentele de calareti….

 
lup

Ziua 6 – China Day

O mica incursiune in minunata cultura chineza….Simbol al vietii in China…Dragonul va prinde viata in mana micutilor….
Vom inalta lampioane sa stie tot Rasnovul ca suntem acolo :)
Vom confectiona evantaie cu simboluri traditioanale chinezesti…ca doar ne trebuie accesorii la dansurile ce vor fi executate cu mare maiestrie …
Ne vom exersa talentele culinare…ne pregatim singuri cina intr-un stil aparte ce va va scuti pe viitor de cheltuieli prin restaurantele chinezesti :)

 
dragon

 

Foc de tabara!!!!!!
In functie de dispozitia copilasilor, suntem pregatiti sa jucam cu ei si alte jocuri interactive, cum ar fi :Limbo, Jocul cu servetelele,Marco Polo, Imparate Luminate cat e ceasul, Urmati Liderul, Scrie 3 lucruri, Concurs de alergat in saci,Karaoke, Baschet, Fotbal,Volei etc

LOCATIA – Hanul Lupilor Rasnov

Vom rezerva locurile din cabana exclusiv pentru noi in scopul de a ne putea desfasura activitatile conform programului si pentru a respecta intocmai si orele de odihna al copiilor.
Vom pleca cu masinile noastre, si vom avea cate un insotitor la fiecare 5 copii

Contact: 0731313131